agricolai álláshirdetés

10 éves a Magyar Termék (2016. október 26.) (2)

ZsigoRobertIdén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját a "MAGYAR TERMÉK" Nonprofit Kft. A szervezet 13 cég összefogásával indult, mára több mint 150 vállalat csatlakozott. Az elmúlt évtizedben hosszú utat tettek meg, mára a Magyar Termék védjegyet a fogyasztók több mint 90%-a ismeri, és közel 85%-uk hitelesnek is tartja azt. Elmondható tehát, hogy az elképzelés létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen.

A kerek évfordulót ünnepi hangvételű, elegáns születésnapi gálaest keretében tartotta meg a nonprofit szervezet, melynek a Radnóti Miklós Művelődési Központ MagyaRock Hírességek Csarnoka adott otthont, s amelynek fővédnöke Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter volt.

A rendezvényt Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár nyitotta meg. Beszédében elmondta, hogy a kormány és a Földművelésügyi Minisztérium elkötelezett a minőségi magyar termékek, élelmiszerek arányának növelése mellett! Ezen cél eléréséhez összefogásra, együtt dolgozásra van szükség, de tudomásul kell vennünk, hogy a „végső szót” a vásárló mondja ki! Mindannyiunk érdeke, hogy az előttünk álló időszakban átláthatóbb legyen a védjegyek rendszere. Ne csak a feldolgozók, hanem a termelők és a vásárlók is könnyebben igazodjanak el e téren. Ez azért is fontos, mert növelni szeretnénk a magyar termékek, magyar élelmiszerek arányát a piacon, a boltok polcain!

Bővebben...

also csik

Kiadványunk

cimlap

Cégadatok

Cég név: AGRICOLAE KFT.
Cégjegyzék szám:
15-09-065289
Adószám: 11652890-2-15
EU adóigazgatási szám:
HU 11652890
Ügyvezető: Biró Csaba
Székhely: 4741 Jánkmajtis, Vörösmarty u. 19.
Fő tevékenység: Zöldség-Gyümölcs Nagykereskedelem, Szilvalekvár gyártás

Árfolyamok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben