sz 2020

agricolai álláshirdetés

Gyártás, raktározás

Ennek előnye, hogy partnereink igényeihez teljes mértékben igazodni tudunk az ütemezést illetően, mivel a megbontott hűtőkamrát vissza zárhatjuk és így egy kamra tartalmát több részletben is képesek vagyunk szállítani.

Konzervipari feldolgozás során a szedést követően a gyümölcsök 2 órán belül beszállításra kerülnek az üzembe, majd gondos tisztítás, válogatás és magozás után lekvár, befőtt, velő vagy ivólé készül belőlük.

lekvarfozes 3 lekvarfozes 4

Folyamatos növekedésünk és fejlesztéseink eredményeképpen 2008. áprilisában adtuk át ULO rendszer szerint működtetett hűtőházunkat, mely világszerte az egyik legfejlettebb technológiának számít, majd 2013-ban tovább korszerűsítettük üzemünk gépparkját, energetikai eszközeinket, logisztikai gépparkunkat és telephelyi optimalízált elosztórendszerünket, ami a rugalmas és gyors friss áruval való partneri ellátást szolgálja.

Az 1.500 t kapacitású létesítményben, továbbá újonnan létrehozott telephelyeinken a tagjaink által megtermelt zöldség és gyümölcs szakszerű tárolását biztosítjuk. Termékeinkre a kiváló minőség, kellemes és felejthetetlen íz, valamint tájaink egyedi jellegzetességeiből eredő zamat jellemző.

A Jánkmajtisi telephely összterülete: 10.919 m2, 3 hűtőtároló területe 400 m2 gyártó részleg 2750 m2.

A cégcsoport új beruházásai révén tovább bővült hűtőházakkal – a hűtőházakon belül 2x100 tonna kapacitású fagyasztóval, valamint 2x500 tonna kapacitású temperált légterű tárolóval, ami hűt és fűt is, További feldolgozó üzemi fejlesztéseink, technikai, technológiai korszerűsítéseink, magozógép, töltőgép, szilvaosztályozó, göngyöleg és csomagoló gépsor, lézerválogató, és diótörő gép.

A technológiai háttérről fontos megemlíteni, hogy minden munkafázisban a modern berendezések és eljárások révén érjük el a partnereink által elvárt magas minőséget. Az étkezési célú friss alma tartósítását Smart Fresh gázzal végezzük (blokkolja a gyümölcs érését, és a rothadásért felelős etilén képződését), ULO rendszerű hűtőházainkban.

A szilvalekvár gyártása:

lekvarfozes 2 lekvarfozes 1

lekvarfozes 5 lekvarfozes 6

lekvarfozes 7

Késztermék raktározása:

hordos termekek 1 hordos termekek 2

kesztermek raktarozas 1 kesztermek raktarozas 2

kesztermek raktarozas 3

also csik

Szilvalekvár teszt

Szilvalekvárteszt

Cégadatok

Cég név: AGRICOLAE KFT.
Cégjegyzék szám:
15-09-065289
Adószám: 11652890-2-15
EU adóigazgatási szám:
HU 11652890
Ügyvezető: Biró Csaba
Székhely: 4741 Jánkmajtis, Vörösmarty u. 19.
Fő tevékenység: Zöldség-Gyümölcs Nagykereskedelem, Szilvalekvár gyártás

Árfolyamok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben