sz 2020

agricolai álláshirdetés

Hírek

Kamion gépkocsivezetői állás

logok SZATMAR IZE AGRICOLAEBel- és külföldi gépjárművezetői tapasztalattal rendelkező 

kamion gépkocsivezetőt

keresünk azonnali kezdéssel.

Amit elvárunk:

  • tapasztalat mind a belföldi és a külföldi területeken (EU országok)
  • E kategóriás jogosítvány
  • PÁV I.vagy II.vagy III.
  • GKI. kártya és digitális sofőrkártya megléte
  • legalább 1 év nemzetközi fuvarozásban szerzett tapasztalat

Minden hétvége itthon. Hetelős munka. Fizetés megegyezés szerint!!!

Amennyiben a fent említett munkakör felkeltette érdeklődését és rendelkezik a szükséges feltételekkel, fényképes önéletrajzát várjuk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Az országok közötti együttműködés „csírája” a kisvárdai térségben van

Ha két ország találkozik, az jelent valamit! Ha két ország találkozik, akkor valami közöset alkot! Ha két ország közös dolgot alkot, akkor az azt jelenti, hogy megpróbálnak közösen gondolkodni. A Magyar-Ukrán Agrár Üzleti Fórum erről szólt, melynek Kisvárda volt a házigazdája április 21-én.

Az egész napos, kiállítással egybekötött rendezvényen a két ország agrárágazatának jelentős képviselői, szakemberi tartottak előadásokat, illetve mutatták be portékáikat a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, és borászat témakörökben.
„A mai üzleti fórum a magyar és ukrán agrárágazat képviselőinek szólt, a mezőgazdaság, a borászat és az élelmiszeripar területén. A határokon átívelő és régiók közötti összefogásban rengeteg lehetőség van, így a mai tapasztalatcserék is sikertörténeteket indíthatnak el a két ország gazdasági együttműködésében.” - mondta köszöntőjében dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a térség országgyűlési képviselője.

„Hiszem, hogy a mai üzleti fórum kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy tanuljuk egymástól. Tanuljunk és tapasztalatokat cseréljünk és szerezzünk. Megmutassuk értékeinket és kellő nyitottsággal nyissunk az új felé. Fontos, hogy lépéseket tegyünk, és „jó szomszédként” támogassuk egymást, a sikerorientált jövő irányába.” - mondta Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere, aki büszke arra, hogy ennek a nagyszabású találkozónak városunk lehetett a házigazdája.

kiallitas 2017 1 kiallitas 2017 2

„Ukrajna és Magyarország között az első helyen az agrárgazdasági kapcsolatok fejlesztése szerepel.” - mondta a helyszínen dr. Bitay Márton Örs. A Földművelésügyi Minisztérium állami földekért felelős államtitkára szerint a szántóföldi növénytermesztés, az akvakultúra, az állategészségügy és az erdőgazdálkodás területén is szorosabbra lehet fűzni az együttműködést a két ország között. „Számos olyan környezet- és természetvédelmi szempont van, amelynek mentén Magyarország és Ukrajna képviselői nemcsak diplomáciai, hanem üzleti szinten is együttműködhetnek egymással.” - fogalmazott az államtitkár, aki szerint a két ország az „élő” kapcsolatok előmozdításában érdekelt, éppen ezért, a fórum helyszíne Kisvárda, a magyar–ukrán határ közelsége miatt jó kiindulópont ehhez. „Az üzleti fórumon bemutatott termékek is jelzik, hogy a két ország jó úton halad, egyre több üzleti kapcsolat jön létre Ukrajna és Kárpátalja, illetve Magyarország között.” – fogalmazott.

kiallitas 2017 3 kiallitas 2017 4

Olga Trofimceva, Ukrajna Agrárpolitikai és Élelmezésügyi Miniszté­riumának európai integrációs ügyeket felügyelő miniszterhelyettese hangsúlyozta: „Az országok közötti együttműködés „csírája” a kisvárdai térségben van. Magyarország és Ukrajna kiépíti egymással azokat a stabil politikai kapcsolatokat, amelyeket a gazdasági ágazatra is ki lehet majd terjeszteni.”

Köszöntőt mondott még: Ljubov Nepop, Ukrajna rendkívüli és meghatalmazott nagykövete; Kocsy Béla, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara külkapcsolati igazgatója; Volodymyr Mykhailov, a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara Ukrán Nemzeti Bizottság főtitkára, első elnökhelyettese, Dr. Kota György, a Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara igazgatója, a kisvárdai központtal működő Tisza ETT-t pedig Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Közgyűlés elnöke mutatta be.

Durucz Gabi, fotók: Szabó Sándor

Bővebben...

10 éves a Magyar Termék (2016. október 26.)

ZsigoRobertIdén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját a "MAGYAR TERMÉK" Nonprofit Kft. A szervezet 13 cég összefogásával indult, mára több mint 150 vállalat csatlakozott. Az elmúlt évtizedben hosszú utat tettek meg, mára a Magyar Termék védjegyet a fogyasztók több mint 90%-a ismeri, és közel 85%-uk hitelesnek is tartja azt. Elmondható tehát, hogy az elképzelés létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen.

A kerek évfordulót ünnepi hangvételű, elegáns születésnapi gálaest keretében tartotta meg a nonprofit szervezet, melynek a Radnóti Miklós Művelődési Központ MagyaRock Hírességek Csarnoka adott otthont, s amelynek fővédnöke Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter volt.

A rendezvényt Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár nyitotta meg. Beszédében elmondta, hogy a kormány és a Földművelésügyi Minisztérium elkötelezett a minőségi magyar termékek, élelmiszerek arányának növelése mellett! Ezen cél eléréséhez összefogásra, együtt dolgozásra van szükség, de tudomásul kell vennünk, hogy a „végső szót” a vásárló mondja ki! Mindannyiunk érdeke, hogy az előttünk álló időszakban átláthatóbb legyen a védjegyek rendszere. Ne csak a feldolgozók, hanem a termelők és a vásárlók is könnyebben igazodjanak el e téren. Ez azért is fontos, mert növelni szeretnénk a magyar termékek, magyar élelmiszerek arányát a piacon, a boltok polcain!

Bővebben...

Mondj igent a hazaira, és NYERJ!

Vásárláskor válassz védjegyes terméket, így nem csak megbízható termékekhez jutsz, hanem értékes ajándékokat is nyerhetsz!
A „Nyerj védjegyes termékekkel!” elnevezésű nyereményjátékban résztvevő cégek termékeivel most 10 000 forint értékű ajándékcsomag, full HD televízió vagy akár egy kétszemélyes wellness hétvége szerencsés nyertese lehetsz!
Ha 2015. december 20-ig feltöltöd weboldalunkra a blokkon szereplő promóciós kódot, akkor máris bekerülsz sorsolásainkba!
További részletekért látogass el a http://www.magyartermeknyeremeny.hu/ oldalra!

HT logo

Ne feledd, mindenképpen nyersz!

Nemcsak a nyeremények miatt érdemes védjegyes terméket választani, hiszen a hazai termékekkel a magyar gazdaság támogatására és a tudatos vásárlásra is igent mondasz!

VÁLASZD A HAZAIT!

MT logo

also csik

Szilvalekvár teszt

Szilvalekvárteszt

Cégadatok

Cég név: AGRICOLAE KFT.
Cégjegyzék szám:
15-09-065289
Adószám: 11652890-2-15
EU adóigazgatási szám:
HU 11652890
Ügyvezető: Biró Csaba
Székhely: 4741 Jánkmajtis, Vörösmarty u. 19.
Fő tevékenység: Zöldség-Gyümölcs Nagykereskedelem, Szilvalekvár gyártás

Árfolyamok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Bővebben